galopp.ro » Magunkról » Vendégkönyv
Magyar
Română
2024 május 18. szombat

Új bejegyzés

Adding an entry to the guestbook
CAPTCHA kép a SPAM elkerülésére 

Vendégkönyv

Eredmények megjelenítése 1 -tól összesen 8
 

Füzes Orsolya tól/től Budapest

kedd, 14-10-08 10:47

Szeretnék gratulálni mindannyiotoknak, az Országos bajnokságon nyújtott teljesítményekhez. Sok sok edzés, kitartás, idő kell, míg eljut valaki az élmezőnybe. Jövőre már magasabb kategóriában is össze tudjuk mérni az erőnket. Ehhez már csak erősíteni kelllllll :-)
További tartalmas edzéseket, és jó tanulást kívánok mindenkinek!
Orsi

 

Blanka Boér tól/től Szatmárnémeti

csütörtök, 02-10-08 19:36

Gratulálok mindenkinek az eddigi elért eredményéért és örülök, hogy egy ilyen jó csapat tagja lehetek.
Hajrá Galopp!!!!!!!!

 

Edyna Palagyi tól/től szatmarnemeti

csütörtök, 02-10-08 17:36

Nagyon ügyesek voltak a gyerekek a budapesti versenyen! Csak így tovább!!! Remélem a következőn is legalább ekkora létszamú lesz a csapat, sőt meg nagyobb!

 

Edyna Palagyi tól/től Szatmárnémeti

péntek, 19-09-08 18:11

Gratulálok a galopp csapat minden tagjának az eddig elért eredményekért és kívánok nagyon sok sikert a budapesti versenyhez (szeptember 27.-én). hop hop hop mi vagyunk a Galopp!!!!!!!!!

 

Katalin Héczey tól/től Budapest

szerda, 16-07-08 07:59

Boér Noémi és a Galopp Sportegyesület valamennyi tagjának
Jó egy éve kezdte el a lovastorna sportággal az ismerkedést a Galopp egyesület, és indult egy nagyon intenzív közös elméleti és gyakorlati munka, versenyekre felkészülés. A magyarországi szereplés a Habsburg Eilika Alapítvány lovai nélkül elképzelhetetlen -köszönet érte!
A gyerekek mentális és fizikális fejlődése óriási és a versenyeken nyújtott teljesítményeik alapján jól nyomonkövethető. A versenyzőket támogató család állandó jelenléte, kitartása sem elhanyagolható, hiszen enélkül nem megy ! Köszönet és további kitartás mindenkinek. CSAK ÍGY TOVÁBB!
Budapesten szeptember 26.-27.-i hétvégén találkozunk!
Héczey Katalin nemzetközi lovastorna bíró

 

Anna Frunda tól/től Marosvasarhely

szerda, 16-07-08 06:33

Gratulalok!

Nagyon ugyes mindenki, a ketlabuak es a negylabuak is! Blanka le a kalappal gyonyoru kepeid vannak felteve. Noemi neked pedig sok sikert kivanok a jovore nezve:)

udv, Anna

 

György Veres tól/től Tárnok

szerda, 09-07-08 07:26

Személyesen követtem az erdélyi csapat fejlődését az elmúlt versenyeken, és el kell mondjam, hogy nagyon látványos az eredmény. Gratulálok a sok szép eredményhez, és kívánom, hogy a továbbiakban is találkozzunk a megmérettetéseken, minél nagyobb létszámban. Remélem, hogy egyszer a közeljövőben részesei lehetünk egy erdélyi versenynek is!

 

Adel Petrovici tól/től Szatmárnémeti

szerda, 18-06-08 14:12

Az én kislányom nagyon szereti a lovakat és nagyon jó, hogy itt Szatmáron is lehet ra lehetőség, hogy megismerkedjen ezzel a csodálatos állattal, ezúttal szeretném megköszönni, hogy elhozták nálunk is ezt a sportágat.